Jazz op Recept (8+)

JAZZ OP RECEPT – muziektheater met live jazz voor kinderen (8+)


Jazz op recept is een muziektheatervoorstelling waarin 10 energieke jazzmuzikanten je van je stoel af blazen. Dus maak je klaar om te dansen, zingen en swingen! En dit allemaal op recept van de dokter.


Nina is stijf. Nina zit vast. Nina raakt in paniek als er géén gebruiksaanwijzing is óf géén bladmuziek. Nina zweet peentjes en durft niks meer. De dokter ziet het meteen en stuurt haar met spoed door naar de heren van MrLuca. Zij zullen Nina introduceren in de wereld van Jazz. Van stotteren naar scatten! Binnen een uur. Genezing gegarandeerd!

 

De tien musici van Mr. Luca kennen elkaar door en door. Gemotiveerd door hun passie voor jazz en een behoefte aan kinderliedjes die ook voor volwassenen leuk zijn, hebben ze besloten om projecten op te zetten speciaal voor kinderen. Na de succesvolle voorstellingen Waarom? Daarom! en Vreemde Eenden gooien de heren er nog een schepje bovenop met Jazz op Recept. De twee premièrevoorstellingen in het Concertgebouw Amsterdam waren stijf uitverkocht. Bij deze voorstelling in het BIMHUIS verschijnt het nieuwe album van Mr. Luca.

Voor boekingen en vragen

Shows

 • 04

  Jan

  2022

  Concertgebouw Amsterdam

  03:30:00 AM

 • 04

  Jan

  2022

  Concertgebouw Amsterdam

  01:30:00 PM

 • 05

  Jan

  2022

  Concertgebouw Amsterdam

  01:30:00 PM

 • 05

  Jan

  2022

  Concertgebouw Amsterdam

  03:30:00 PM

Nieuws